OKUL MÜDÜRÜMÜZ

Zekai TAŞIN

20.09.2022 1146

- 24 Haziran 2022 tarihinde okulumuzda göreve başladı.

- 1985 Polatlı İmam Hatip Lisesi Mezunu.

- 1991 Uludağ Üniversitesi İlahiyat fakültesi Mezunu.

- İlk görev yeri ve ilk idareciliği İstanbul Ümraniye Ali Kuşçu İlköğretim Okulu.

- 1999 yılında Ankara´ya atanmadan önce İstanbul, Iğdır/Aralık ve Kastamonu/İnebolu´da görev yaptı.

- Altındağ Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi´nde öğretmen, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü, Çankaya Ahmet Haşim İlköğretim Okulu, Çankaya İl Genel Meclisi İlköğretim Okulu, Keçiören Kardeşler Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Gölbaşı Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ile Keçiören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı, müdür vekilliği ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. En son Çankaya Faik Güngör Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde 8 yıl okul müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra Muzaffer Bahri Kutluözen Ortaokuluna müdür olarak atandı.