Çankaya İlçe Milli Eğitim Ortaokullarından

Çankaya İlçe Milli Eğitim Ortaokullarından "Cumhuriyet 100 Yaşında" Dijital Resim Sergisi

09.11.2023 125

Cumhuriyetimizin 100. yaşını Çankaya'da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların iş birliğiyle hazırlanan "Cumhuriyet 100 Yaşında" adlı dijital resim sergisiyle kutladık. Görsel Sanatlar Derslerinde öğrenciler tarafından yapılan "Cumhuriyet 100 yaşında" konulu birbirinden güzel resimler Dijital Resim Sergisinde yer aldı. Çankaya İlçe Görsel Sanatlar Dersi Öğretmenleri Zümre toplantısında, gerçekleştirilmesine karar verilen sergiye ilçeden birçok okul katıldı. Sergi için  hazırlanan afişte katılan okulların isimleri yer aldı. Ayrıca Müzik Öğretmeni Muharrem BAZ'ın bestelediği Cumhuriyet Marşı sergimizde çocuklarımızın anlamlı resimleriyle buluştu. Katılan tüm okullara ve Muharrem BAZ 'a teşekkür ederiz.

Sergiyi izlemek için tıklayınız.